3x Handige hulpmiddelen voor jouw verhuizing

Handige hulpmiddelen verhuizing

De verhuisdag komt dichterbij.. Al weken ben je spullen aan het inpakken, uitzoeken en sorteren. Makkie! Je vult twee dozen met pannen, tien dozen voor je gehele schoenencollectie en tassen vol met zaken die naar de kringloop gaan of naar de stort moeten worden gebracht. En dan breekt het moment aan: je ontvangt de sleutel van je nieuwe paleisje en het klussen en verhuizen kan beginnen! Om het jezelf eenvoudig te maken, zijn er een heel aantal handige hulpmiddelen te vinden op de markt. Waarom zou je nog langer je eigen (spier)kracht in de strijd gooien, terwijl je dit ook veel makkelijk kunt maken! Wist jij dat deze tools bestonden?

1. Tilbanden

Zeg nou zelf, wanneer je al een aantal verhuizingen hebt meegemaakt weet je hoeveel last je van je rug krijgt naderhand. Het verhuizen van zware meubels en elektrische apparaten gebeurt meestal niet op de meest ergonomische manier. Om toch op een veilige en verantwoorde manier te kunnen tillen, draag je speciale tilbanden die je vastmaakt aan het te verplaatsen meubel. Met z’n tweeën verdeel je eenvoudig het gewicht en voorkom je de kans op beschadigingen zo veel mogelijk. Kijk zelf maar!

2. Profielaftaster voor o.a. leggen laminaat

Het leggen van laminaat is over het algemeen een eenvoudige klus. Ten minste.. wanneer je het laminaat recht af kunt zagen. Iedereen kent wel die lastige hoekjes rondom bijvoorbeeld de deurpost. Hoe zorg je er nu voor dat je het laminaat ook in deze hoeken kunt leggen? Gebruik daarvoor een profielaftaster (ook wel profielkam genoemd). Op deze manier teken je eenvoudig onregelmatige hoeken af, zodat u het laminaat nauwkeurig kunt leggen. Laminaat leggen was nog nooit zo simpel!

3. Lift voor je meubels

Waarom zou je geen meubels in je eentje kunnen verhuizen? Met behulp van deze transportset verplaats je zware meubels (tot max. 300 kg) eenvoudig, ook zonder hulp. Zet elk van de verplaatsers onder een hoek van je bank of wasmachine, lift het meubel omhoog met behulp van de heffer en verhuizen maar!

Of: besteed de verhuizing uit

De meest eenvoudige manier om te besparen op je eigen spierkracht, is door de gehele verhuizing uit te besteden. Een speciaal verhuisbedrijf weet precies wat ze moeten doen om jouw spullen zo veilig en snel mogelijk te verplaatsen naar je nieuwe woning. Hoe fijn klinkt dat? De verhuizers van Veldhoen Verhuizingen 1 zijn gespecialiseerd in het verhuizen van o.a. zware meubels en denken oplossingsgericht. Ook wanneer u weinig ruimte heeft, of hoog woont, zorgen zij ervoor dat uw inboedel heel terechtkomt in de nieuwe woning.

  1. https://www.veldhoenverhuizingen.nl/verhuizers/nederland/