5 x de meest te gekke boomhutten ter wereld

Boomhut

Wellicht zegt het Amerikaanse televisieprogramma Treehouse Masters je wel iets. In iedere aflevering ontwerpt en bouwt het team – onder leiding van Pete Nelson – de meest prachtige boomhutten ter wereld. En nee, geen standaard boomhut waar je kinderen in kunnen spelen, het zijn bijna volledige woningen. Inclusief loopbrug en klimparadijs. Kijk je mee naar de meest prachtige boomhutten ter wereld?

1. Sprookjesboom

Deze sprookjesachtige boomhut is een echt paradijs voor alle leeftijden.

2. Space station

Speciaal voor muzikant Zac Brown werd dit Space station gebouwd. Om deze boomhut extra stevig te maken, werd er gebruikgemaakt van diverse metalen. Maar liefst 150 personen kunnen tegelijkertijd deze boomhut betreden. Genoeg redenen om een leuk feestje te houden in deze bijzondere ‘ruimte’.

3. Het uilennest

Deze boomhut met uilenogen, is speciaal ontworpen voor scholieren aan de Omni Montessori school in North Carolina. De ideale plek voor kinderen om te spelen, te lezen, te klimmen en te klauteren.

4. De droom van iedere Harry Potter fan

Deze boomhut is in het bezit van niemand minder dan J.K. Rowling herself! Ze liet deze prachtige Hogwarts inspired boomhut speciaal bouwen voor haar twee kinderen. Op deze manier verdient zij zeker de titel “Beste moeder ooit”!

5. Paradijs voor vogels

Midden in het Dogwood Canyon natuurpark in Missouri staat dit prachtige natuurcentrum. Met prachtige exemplaren als een dakterras en tientallen vogelhuisjes, is dit educatiecentrum geschikt voor mensen én dieren.

Ben je geïnspireerd geraakt en zou je ook wel zo’n onwijs gave boomhut in je tuin willen? Start dan maar alvast met sparen. Een gemiddelde – op maat gemaakte – boomhut kost je tussen de 8.000 en 25.000 euro. Toch liever verhuizen naar een ‘gewoon’ woonhuis? Schakel dan verhuisbedrijf Veldhoen in om van jouw verhuizing een makkie te maken!