Grond in je achtertuin, water in je voortuin

Grond in je achtertuin, water in je voortuin

Hou je van tuinieren en droom je van wonen aan het water? Dan is het nieuwe project Havenwoningen echt iets voor jou! Het project bestaat uit woningen aan het water én met een eigen achtertuin! Veel mooier gaat wonen in de natuur niet worden!

Mooie en ruime woningen, in een elegante maar tevens strakke architectuur. De markante ligging pal naast de dijk van de jachthaven geeft een geheel eigen dynamiek. Uw uitzicht? Zeilen! De sfeer? Rust. Want de Havenwoningen liggen aan een autoluwe straat, waar uitsluitend bestemmingsverkeer mag komen. De grote tuinen geven het groen de vrije hand. Het uitzicht, de verrassende glaspartijen met het vele licht plus het balkon zorgen voor het gevoel van ‘buiten’ wonen.

“Ruimte heb je hier in overvloed, zowel binnen als buiten. Wij vinden het heerlijk om aan het water te wonen. De havenwoningen kijken uit op het binnenwater van de waterwijk én op het havenkanaal én op het grote meer. Een mooier uitzicht is toch niet denkbaar?!” Henk en Ria van de Broek wonen al in het reeds bestaande deel van het project en zijn niet meer weg te slaan.

Het unieke van het project Havenwoningen is dat u kunt kiezen tussen wonen op de eerste verdieping en slapen op de begane grond of andersom. Blijft u liever met beide benen op de grond, dan kiest u voor de traditionele indeling: wonen beneden en slapen boven. Wanneer u kiest voor wonen op de eerste verdieping, kunt u optimaal van het fraaie uitzicht genieten.

Het project Havenwoningen bestaat uit zes halfvrijstaande woningen met eigen garage, oprit en parkeergelegenheid. De inhoud van de woningen is 550 m3 (inclusief garage) en er is ruimte voor maximaal vier slaapkamers. De woningen staan op een oppervlakte van 300 tot 350 m2. Heeft u opslag nodig voor uw spullen? Maak gebruik van de opslag mogelijkheden van SlaopbijStrang.