Tiny Houses om bij weg te dromen

Tiny Houses

Tiny Houses: wie heeft er niet van gehoord? Sinds een aantal jaren zijn deze mini huisjes populair onder mensen die geloven in “less is more”. De Tiny House movement is ontstaan in Amerika, omdat er behoefte was aan betaalbare en flexibele woonvormen. In 2015 kwam deze beweging naar Nederland. Sindsdien zijn er vele huishoudens die leven op een klein aantal vierkante meters. Check hier de meest leuke Tiny Houses ter wereld. Droom jij ook al weg bij het idee om wakker te worden midden in de natuur?

Tiny House in een boom

Heb je weinig ruimte tot je beschikking, maar heb je toch de behoefte om een terras te plaatsen? Dan bouw je jouw Tiny House toch in een boom? Op deze manier zorg je ervoor dat je meerdere verdiepingen kunt bouwen.

Klein maar fijn

Hoe schattig ziet dit eruit? Kun jij je voorstellen dat je in dit kleine ‘dak’ kunt wonen? Leuk weetje: het koppel dat dit huisje bouwde, was maar $700 kwijt. Wat een koopje hè?

Sprookjesachtig wonen

Als je dit huisje ziet, doet dit je toch meteen denken aan het Sprookjesbos in de Efteling? Even aanbellen, misschien doet Roodkapje wel open..

Huisje aan het water

Hoe romantisch: een huisje aan het water. Wedden dat jij heerlijk slaapt door het geluid van dit kabbelende beekje?

Een echt Hobbit huisje

Wie fan is van The Hobbit en The Lord Of The Rings, zou denken dat hij of zij in The Shire is beland. Je bent pas een echte fan als je wakker wordt in De Hobbitwoning. Ook leuk: in Castricum kun je zelfs overnachten in een soortgelijke Hobbitwoning!

Zzzzzz… wij dromen al weg bij het idee om te overnachten in één van deze schattige huisjes. Wil jij nu ook kleiner gaan wonen?  Schakel dan verhuisbedrijf Veldhoen in 1. Zij helpen jou van begin tot eind met jouw verhuizing.

  1. https://www.veldhoenverhuizingen.nl/